Tijd voor een nieuwe site!

Nadat ik vorig jaar mijn oude site offline heb gehaald in verband met zwaar verouderde informatie wordt het nu tijd om leonstolk.nl weer een nieuw leven in te blazen. Twee jaar geleden heb ik een site gebouwd voor de Yamaha TDM-TRX Club Nederland op basis van WordPress. Nu is het eens tijd om met mijn eigen sites aan de gang te gaan. Allereerst deze site, daarna volgen www.stolkfamily.nl en www .discomusic.nl

20130503_203923

Waarom een eigen domeinnaam?

Je weet maar nooit wat er in de toekomst op je pad komt . Vandaar dat ik het belangrijk vond mijn domeinnaam te registreren. Waarom dan niet gelijk wat meer over jezelf vertellen?

Wat vind je hier?

Voorlopig slechts een kopie van de informatie zoals die op de oude site leonstolk.nl stond, alleen met wat meer actuele gegevens.en inderdaad een mogelijkheid om op de voorpagina wat makkelijker te kunnen vertellen wat me zoal bezig houdt. Een website zonder al teveel toeters en bellen die een aardig beeld moet geven van waar ik me zakelijk en in mijn vrije tijd zoal mee bezig houd, maar waar ook wat te halen valt voor de bezoekers.

Zoals bijvoorbeeld
-Motorroutes
-Zelfgemaakte mixen

Kijk gerust lekker rond…. als er meer informatie op staat

Leon

2 gedachten over “Tijd voor een nieuwe site!”

 1. Hallo Leon,

  Ik kom vandaag bij toeval voor het eerst je Discomusic- site tegen, en wilde je bij deze bedanken voor de geweldige mixen!

  Ze zitten echt goed in elkaar, en het eindresultaat heb je ‘geremastered’ om de klank beter naar elkaar te brengen? Puik werk!

  Ik ben zelf van ’68, en woonde in de eighties in Den Haag, dus dan weet je het wel, zou ik bijna zeggen..
  LPtop100, RadioStad, Rythm Import, Marathon, Bluetiek Inn.. Ach, waar is die tijd..

  Over de mixen, en je nieuwe site: Op dit moment werken een aantal mix-links niet meer. Komen die terug?

  Ik wilde je ook nog wijzen op redelijk nieuwe software voor de ‘restauratie’ van oude opnames: ‘Zynaptiq Unfilter’, misschien al bekend bij je.
  Deze software, als plugin te gebruiken in Programma’s als Pro Tools en Cubase doet echt geweldige dingen met ‘stoffige’ en slecht ge-encodeerde MP3s, anders dan EQs. Ik gebruik Zynaptiq software bij m’n werk als audio editor voor film, en ben er echt een fan van geworden. In een recensie werd de software omschreven als ‘Part Voodoo, part Magic’. Misschien is het ook wat voor jou?

  Tot zover..

  Vriendelijke groet, en nogmaals bedankt!

  Daniel

 2. Hoi Daniel,

  Bedankt voor je leuke reactie.

  Inderdaad komt alles binnenkort weer online. Echte remastering heb ik niet gedaan, wel vooral tijdens het mixen veel aandacht gehad voor de manier waarop de overgangen en de nummers in het geheel klinken.

  Ik moet eerlijk zeggen dat het allemaal weer flink begint te jeuken. Juist nu met op de achtergrond Cutris Blow in een verse aflevering van Ben Liebrands In The Mix. Alleen… al die uren achter de PC. Heerlijk om te doen maar na verloop van tijd ben ik er niet meer achter vandaan te slaan. Er zijn sinds MixDown 20 weer een aantal Grand 12 Inches sets uitgekomen, dus materiaal genoeg met hoge geluidskwaliteit.

  Aan de masters zal het niet liggen 🙂

Reacties zijn gesloten.